J U L I A´S SNAPSHOTS

Bästa torrschampot

Ni skulle ha sett mitt hår i morse - så fett och det låg typ slickat i hårbotten. Räddningen? Dry Shampoo från Lernberger Stafsing, älskar det! Funkar både för brunetter och blondiner.

Grattis Måns!

Asså WOW vilken rysare det var igår! MEN ack så glad och stålt man blev . Jag tycker Måns gjorde ett exemplariskt framträdande och han var verkligen värd att vinna. 

Helt otroligt, underbart, roligt, fantastiskt....

Go Sweden!

Håller alla tummar och tår för att det kommer gå bra för Måns ikväll. Jag tycker låten och numret är hur grymt som helst, så hoppas resten av Europa tycker det samma. 

HEJA HEJA!

Frukt är godis

Vattenmelon, jordgubbar & kiwi, ett bra alternativ till chipspåsen eller godisskålen såhär på fredagkvällen. Betydligt nyttigare (surprise?) och minst lika gott!

Zara Larsson

Asså hur cool är inte den här tjejen!? Äntligen en kändis som VERKLIGEN vågar säga vad hon tycker.

Kolla gärna in intervjun ovan!

New in// Skincity.se - Paula´s Choice

Dags för lite nya ansiktsprodukter att flytta in i mitt badrumsskåp. Den här gången blev det produkter från Paula´s Choice. Jag gjorde ett nytt hudtest på min favorit site - Skincity.se och blev rekommenderad dessa produkter. Cleansing, dagkräm, nattkräm, peeling och serum. Länkar till alla produkter nedan. Ska bli så spännande att testa detta!

Rengöring - Hydralight one step face cleanser

Dagkräm - Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30

Peeling/Exfoliering - Skin Perfecting 1% BHA lotion

Serum - Skin balancing super antioxidant concentrate serum

Nattkräm - Skin recovery replenishing moisturizer