J U L I A´S SNAPSHOTS

New in/ Filippa K

Mami överaskade mig idag och kom hem med dom här underbara skorna från Filippa K! Jag har spanat in dom här ända sedan dom kom ut och plötsligt så händer det, nu är dom mina! Längtar såååååå mycket till våren, då kommer dom användas flitigt kan jag lova!

X.X.

 

 

RÅ-SAFT

För det mesta så brukar jag göra mina egna juicer för att vara säker på vad som är i men ibland är det skönt att ha en färdig juice i kylen och då helst/oftast denna här från RÅ-SAFT. Den är super god och framförallt betydligt nyttigare än t.ex. Godmorgons juicer. Visst, prislappen skiljer men det är lätt värt dom extra kronorna! RÅ-SAFT smakar betydligt mer eftersom den inte är utspädd med vatten som många andra juicer är. 

TRY IT! 

Just a little craving

Surdegsbröd med massa Bregott och Honung är mitt nya lilla craving - SÅ GOTT! 

Jag kommer ofta in i perioder där jag överkonsumerar olika livsmedel. Just nu äter jag så mycket honung att jag förmodligen kommer utveckla intolerans för det, om det går? Däremot så är ju faktiskt honung gaaaanska nyttigt eftersom det innehåller massa antioxidanter!

Äsch kan Nalle Puh käka honung 24.7 så kan väl jag också, eller vad tror ni?

 

 

Cozy corner

Få saker är så mysigt som att komma hem och tända lite värmeljus, slå sig ner i korgstolen och läsa. Just nu läser jag The Golden Year, IGEN! Vet inte hur många gånger jag har läst den men jag gillar att man liksom kan välja kapitel efter humör och få lite vägledning bland sina tankar och känslor. 

Har ni läst den? Om inte så kan ni klicka hem den HÄR.

XX.

 

New in/ Essie

 

 

 

Man blir alltid lika glad när man hittar ett Skincity paket i brevlådan. Det finns nog få webbshoppar där produkten är inpackad med så mycket kärlek som när man handlat från Skincity.se. Älskart!

Nytt nagellck från favoritmärket Essie i färgen Blanc 10 stog som beställning. Finns att köpa HÄR.

XX.

Skönhet - budgetfavoriter

Jag fick frågan om jag kunde dela med mig av bra skönhetsprodukter till budgetpriser. Klart jag kan! 

1. Ansiktstvål - Emma S. 149kr// 2. Sminkborttagningsservetter - Oliva, 40kr// 3. CC-cream - Loréal, 169kr// 4. Mascara - Maybelline "Define a lash", 95kr// 5. Försvarets hudsalva - Apoteket, 20kr// Blusher - H&M, 49kr// Face mist - The Body Shop, 130kr//

Har ni några budgetfavoriter?