J U L I A´S SNAPSHOTS

Pink smoothie

Dagens smoothie ingredienser: Färska jordgubbar, frysta hallon, grekiskyoghurt, hampa protein och en skvätt vatten.

Massa härliga vitaminer och energirika ingredienser är ett måste för mig på morgonen för att få en bra start på dagen och då tycker jag smoothie är den bästa (och godaste!) lösningen. Att använda sig av grekisk yoghurt ger en mer mättad känsla än "vanlig" yoghurt. Kvarg är också ett bra alternativa att ha som bas. 

Monday morning

Man kan ju inte annat än att bli harmonisk när man drar upp rullgardinen på morgonen och det första man ser är detta. Så vackert! Våren är verkligen min favorit årstid - älskart!

Som pricken över i så gjorde jag i ordning en rikigt mumsig frukost - en Acai Bowl

I min Acai bowl hittar man fryst banan, acai-pulver, raw kakao, hampaprotein och lite vatten. Toppat med färska jordgubbar, kiwi, solroskärnor och kokosflingor

En bättre start på dagen helt enkelt!

     Hoppas ni får en bra måndag, PUSS 

Morning smoothie

Ingredienser: Juice med smak av apelsin, mynta och ananas från Rå Saft, ekoligsk spenat, banan och korngräs från Reneé Voltaire.

Otroligt god smoothie med recept från Ida Wargs YouTube kanal, bytte bara ut spirulina mot korngräs.

En härlig grön start på dagen! 

New in// Birkenstock

Dessa fotvänliga tyska sandaler kommer pryda mina fötter i vår och sommar. 

Förut såg jag Birkestocksandaler som sjukhustofflor typ, MEN nu känns det så 2015 och skorna dyker upp mer och mer på streetstyle bilder på fashionistas runt om i världen.

Ur mitt badrumsskåp

En gemensam nämnare i min necessär är Allt i ett produkter, typ som denna CC-cream från Peter Thomas Roth. Primer, foundation, c-vitamin ochsolskydd i EN produkt. Mycket bra och praktiskt om man har ont om tid (och dåligt tålamod) på morgonen. 

Den kostar runt 500 kr men med tanke på att den har många egenskaper så är det absolut värt pengarna.

CC står för color correcting och är något mer täckande (lagom täckande, det ser absolut inte kakigt ut!) än BB cream vilket jag gillar.

Finns att köpa HÄR

Beauty / Hair products

Här är några av mina favorit produkter för håret. Lernberger Stafsing är mitt favorit märke, deras produkterinnehåller mycket naturliga ingredienser som är bra och skonsamt för håret. De är även utan sulfat och parabener vilket är ett måste för mig.

Scalp schampoo från Sashajuan samt silver-shampo från LCC (Löwengrip care & color) är också två favoriter. 

Samtliga produkter finns att köpa på apotea.se