J U L I A´S SNAPSHOTS

At the office

Sitter på kontoret och käkar lite mellis (Rawbite & Brämhult smoothie) samtidigt som jag lyssnar på Fredags-podden och letar polisstatister. 

Juste, kan ni förstå att det är SISTA oktober idag! Det känns så galet att det är novemnber imorgon. Förstår inte vart dagarna tar vägen, men det är kanske ett gott tecken.

Dagens inspelning

 

Våra statist-jägare blir smutssminkade// En av våra regisörer fotar sonen som går all in för att repetera med skådisarna!//

Idag har vi varit i skogen och fillmat hela dagen. Väldigt rolig MEN kall dag! Jag invigde faktiskt mina kära uggs för första gången denna säsong. 

Väldigt högt tempo som vanligt men otroligt kul! Kan inte vänta tills premiären nu i November.

Imorgon är det dags för nya äventyr!

Right now

 

Här håller jag hus just nu. FLX prod. kontor.

Tjinixen bloggen. Tänke köra lite direktrapportering från kontoret. Sitter just nu och letar lite statister inför nästa vecka. Det änns verkligen konstigt att från att man själv alltid väntat på att få något skoj statist-jobb så sitter jag nu här på andra sidan och bokar upp statister. Kontigt men kul!

Nu ska jag ta och käka lite lunch.

X.O.

Yollibox

Mitt favorit kvälls-mål just nu stavas Yollibox!

2 dagar utan någon bloggning från mig. Illa illa illa! Det känns typ som ett barn som jag glömt bort att mata. Mycket konstigt hehe...

Det är mycket som händer just nu. Det är väldigt långa inspelningsdagar, både på set och på kontoret, men det är väldigt roligt! Det enda som är jobbigt är att pendla. Jag HATAR att pendla! Tänk, jag kunde sova en timme längre på morgonen eller vara ute och springa 40 min istället för att sitta på ett tåg. Vill verkligen flytta till Stockholm NU! 

Nej hörrni, det var allt för nu. Ska fortsätta smaska på lite frozen yoghurt och titta på Downton Abbey.

X.O.

Weekly wishlist

Hoodie & leggings - Filippa K (soft sport)// Ljus - Voluspa// Yogamatta - Casall// Superfood - Reneé Voltaire// YogaDVD - Element// Väska - Adidas by Stella Mccartney//

 

Orange is the new black

 

Dagens juice:

1 morot

2 äpplen

1 citron

2 bitar ingefära

Kom ihåg att verkligen boosta kroppen med vitaminer såhär års. Att göra egna juicer är ett perfekt sätt att få i sig bra vitaminer och mineraler på ett gott sätt. 

Workout

Idag är jag ledig från inspelning så jag har passat på att ha en Julia dag, vilket innebär: sovmorgon, lyxfrukost, träning, home-spa mm. Jag körde hemmaträning idag - Strama upp och få fasta former Bootcamp. Otrooooligt jobbigt men väldigt effektivt. Svetten rinner och kroppen darrar efteråt, bästa känslan efter ett pass!!

 

For my hair

Okej, let´s talk some beauty! 

Om ni följt mig ett tag så vet ni kanske att jag valde att klippa av halva mitt hår för typ ett år sedan eftersom jag lyckats slita sönder det. Efter det så lärde jag mig en läxa, och det är hur viktigt det är att använda bra produkter!

Just nu använder jag shampoo, balsam, inpackning och leave in - treatment från Redken Extreme serie. Jag är super nöjd med dessa produkter. Så, har ni slitet och frissigt hår så rekommenderar jag verkligen den här serien!

Weekly wishlist

Ljus - Diptque// Skål - Lexington// Lampa - Sarfatti// Kokbok - The Ethicurean Cookbook// Kudde - Missoni// Korgar - Norrgavel//

Update

 

Vår underbart goda frukost!//

 

Jag igår på våran mittfest// Inbjudan//

Nu har bloggen varit helt ouppdaterad sen i tisdags! Inte okej. MEN vi är som ni kanske vet fullt upp med inspelningen. Vi kör igång vid 07.00 på morgonen och är klara vid 18.00 plus resväg på det. Där av min frånvaro.

Vi har iallafall otroligt kul. Dock kunde vi kanske fått ha lite mer tur med vädret men annars går allt väldigt bra.

Igår var det dags för mittfesten. Vi har kommit HALVVÄGS! (Fast jag har ju inte varit med sen start hehe...) Block 2 började i torsdags. På mittfesten fick vi bland annat se klipp från serien och jag säger bara WOW! This will be a success kan jag lova. Så stolt och glad över att få vara med på den här resan.