J U L I A´S SNAPSHOTS

Första advent

 

Så galet att det är första advent idag, OCH inte minst att det är första december imorgon - hur sjukt? Jag tycker hela 2014 har gått så galet fort. 

Blev lite klassiskt första anvdent "firande" idag med glögg och lussebullar, plus lite paket tihi^^

Hoppas ni får en fortsatt bra söndag 

Favorit parfymer

Jag tänkte ta och dela med mig av lite parfym tips till er såhär lagom till jul och julklappstider. En parfym-box känns som den typiska julklappen, vilket jag tycker är fantastiskt. Så härligt att börja ett nytt år med en ny doft. 

Här ovan ser ni två av mina favorit parfymer. "Rue de Varenne" från Emma S. & "Daisy" (den guldiga flaskan) från Marc Jacobs. Båda är ganska diskreta dofter vilket jag gillar. Safe card är också Clean dofter - dom älskar jag! Speciellt doften "Rain".

Va har ni för favorit parfym?

 

Dansen

Fråga: Jag undrar vad som har hänt med dig och dansen? Har ni gjort slut eller har du bara tagit en paus?

 

Svar: Haha rolig formulering! Jo, jag har faktiskt slutat med dansen. Jag kommer förmodligen inte satsa på en ”dans karriär” längre men att ha det som en hobby och ta lite klasser då och då vill jag absolut göra, men just nu så räcker inte tiden till tyvärr. Jag saknar dansen varje dag och eftersom det har varit en så stor del av mitt liv tidigare så känns det väldigt tomt och tråkigt utan den. Även om jag tränar nästan varje dag så blir det ändå inte samma sak. Just när det gäller dansen och framför allt tekniken så måste man underhålla kroppen mycket med träning annars tappar man det kanske snabbt. Vilket jag har gjort.

 

Idag kan jag till och med ångra mitt gymnasieval (elit-idrottslinje inriktning dans) eftersom det därifrån bara gick nedåt. När jag gick i högstadiet njöt jag som mest av att dansa och hade ett späckat schema med dans-klasser varje morgon och kväll. Hade jag varit smart så hade jag slutat när jag var på topp, men det är lätt att vara efterklok.

Just nu har jag hittat det jag vill pyssla med i framtiden och jag är så tacksam och lycklig för det, lika tacksam som jag är av alla fantastiska år i danssalen och på scenen. Allt har sin tid och jag försöker alltid leva i nuet och lyssna på vad jag vill göra här och nu. Vem vet, jag kanske sadlar om igen om några år. Det är det som är så härligt med livet, ingen har skrivit facit utan man får skapa det själv.

 

En bild från våran avslutningshow i 9:an. Outside the lines. Mig ser ni i spagat längst fram. Saknar mest att stå på scen!

 

 

On my desk

 

Macbook Pro// Iphone 5// Calendar// Water// Burt Bees hand salve// Voluspa candle// Marc by Marc jacobs wallet//

 

Wanted! /workout

Sport BH - Nike// Tights - MXDC Sport// Vattenflaska - Casall// Bok - Hälso Kick// Sylt, goji & hampapulver och Raw cacao powder - Renée Voltaire// Kettlebell - Casall//

Vision-book

Tanken var först att jag bara skulle göra en vanlig vision-board men det blev lite för mycket material för att rymma bara ETT papper så det blev en bok istället. 

Jag älskar att slå upp mina egna inspo. böcker när jag behöver lite extra pepp. 

Bra tips om ni saknar motivation - gör din egen vision-book.

Yoga

Först en kopp citronvatten (kokat vatten + pressad citron) sen ett Yoga-pass - härligaste starten på dagen! Nu blir det brunch.

XX.

Semla

 

Idag blev det premiär med saffrans-selma för i år. Så gott  

 

Weekly wishlist

Tröja - Ragdoll LA// Solglasögon - Anine Bing// Cleansing gel - Estelle & Thild// Lotion-milk - The Body Shop// Jenas - Anine Bing// Iphoneskal - By Malene Birger// Armband - JFR//

Yoga

Nu har jag bestämt mig, jag ska börja med Yoga! Just nu har jag dock inte tid att gå på klasser eftersom jag har väldigt oförutsägbara och oregelbundna arbetstider. MEN nu ska jag börja med 15 min Yoga varje morgon och göra Ida Wargs Yoga 15 min program. Bra mjukstart. Haka på ni också vettja!

 

Mina favorit produkter

1. Eight hour cream - Elizabeth Arden// Serum - Elizabeth Arden// Shampoo - The body shop// Handkräm - The body shop// 3 in 1 lack - Essie// Kroppsolja - Bio Oil//

Produkterna ovan är de produkter som alltid finns i mitt badrummskåp. Vill verkligen slå ett slag för nr 3. Ett ingefära shampoo från The body shop. Jag har haft problem med torr hårbotten (speciellt när det blir kallare ute) och det här är det enda som har hjålpt! Ine ens hårbotten-oljor från Apoteket har hjälpt. Så har ni liknande problem så kan jag intyga att shampoot funkar!

Vill även lyfta fram nr 5. Ett lack från Essie som kan användas som både bas-lack & topp-lack eller att bara ha på naglarna för att få extra shine. Så bra! 

Testa dessa produkter, de är magiska!